Zo blijf jij overeind als de wereld jou overweldigt

Ik kan niet: ik ben te moe!

Het kost je tegenwoordig steeds meer moeite om de dag door te komen. Nog voor de lunch ben je door je energie heen en dan moet je nog de hele middag. Natuurlijk zet je door: je laat je niet kennen! Het kost alleen zo ontzettend veel moeite om je te concentreren. Als mensen maar niet gaan denken dat je de kantjes ervan af loopt.

Geen sociaal leven meer voor mij

Vrienden weten inmiddels at ze jou niet meer hoeven te vragen voor een avondje uit. Je ligt meestal voor tien uur al in bed, vaak nog eerder. Je baalt ervan dat je niet mee kunt. Jij wilt ook het liefst heerlijk onbezonnen genieten, maar dat is blijkbaar niet voor jou weggelegd.

Wanneer jij gevraagd wordt voor een feestje schieten direct allerlei zorgen door je hoofd: Wat heb ik die dag nog meer staan? Kan ik die afspraken afzeggen? Hoeveel mensen komen er? Is er een plek waar ik mij even terug kan trekken? Natuurlijk wil jij het liever oprecht en enthousiast antwoorden met: Ja, natuurlijk kom ik op je feest. ik heb er zin in! Helaas, die luxe heb jij nu eenmaal niet.

Dit moet anders

Je bent het zat om iedereen teleur te stellen, altijd te moeten zeggen Nee, ik kan niet: ik ben te moe

Je wilt je niet meer schuldig voelen, omdat je voor de zoveelste keer op het laatste moment af moet zeggen.

Je bent het zat om je een buitenstaander te voelen. Je wilt weer meedoen.

Stel je voor: je krijgt je leven weer terug

Het kost jou totaal geen extra moeite om de hele dag je werk te doen. Je doet je werk weer met voldoening en plezier. Je levert 100% kwaliteit en je baas is super blij met jou: hij kan altijd op je rekenen.

Spontaan doordeweeks naar de film, het is geen probleem meer voor jou.

Als je wordt uitgenodigd voor een verjaardagsfeestje is je enige zorg: Welk cadeau ga ik geven?

Je hebt je leven weer terug: je kunt alles wat je wilt, want je hebt weer voldoende energie.

Hoe dan?

Dat leg ik uit in mijn gratis e-book Zo blijf je overeind als de wereld jou overweldigt. Ik geef je in dit boek drie gouden tips die ervoor gaan zorgen dat je jouw energie beter kan beschermen. Zodat je ’s avonds voldoende energie over hebt om leuke dingen te doen.

 

Deze mensen gingen jou voor

 

Wil je voldoende energie na een dag hard werken?

Wil je jouw sociale leven weer terug?

Lees dan de drie gouden tips in mijn gratis e-book 

Zo blijf je overeind, als de wereld jou overweldigt

Geïnteresseerd geraakt?

Meld je nu aan voor 10x Beter Slapen