Energetische Bescherming in 90 dagen

Ik kan niet: ik ben te moe!

Het kost je tegenwoordig steeds meer moeite om de dag door te komen. Nog voor de lunch ben je door je energie heen en dan moet je nog de hele middag. Natuurlijk zet je door: je laat je niet kennen! Het kost alleen zo ontzettend veel moeite om je te concentreren. Als mensen maar niet gaan denken dat je de kantjes ervan af loopt.

Geen sociaal leven meer voor jou

Je collega’s lijken nergens last van te hebben. Zij zeggen wel dat ze ook moe zijn, maar op vrijdagmiddag hebben ze nog genoeg energie om na te borrelen in het café te gaan. Dat zit er voor jou echt niet in.

Vrienden weten inmiddels dat ze jou niet meer hoeven te vragen voor een avondje uit. Je ligt meestal voor tien uur al in bed, vaak nog eerder. Je baalt ervan dat je niet mee kunt. Jij wilt ook het liefst heerlijk onbezonnen genieten, maar dat is blijkbaar niet voor jou weggelegd.

Wanneer jij gevraagd wordt voor een feestje schieten direct allerlei zorgen door je hoofd: Wat heb ik die dag nog meer staan? Kan ik die afspraken afzeggen? Hoeveel mensen komen er? Is er een plek waar ik mij even terug kan trekken? Natuurlijk wil jij het liever oprecht en enthousiast antwoorden met: Ja, natuurlijk kom ik op je feest. ik heb er zin in! Helaas, die luxe heb jij nu eenmaal niet.

Dit moet anders

Je bent het zat om iedereen teleur te stellen, altijd te moeten zeggen Nee, ik kan niet: ik ben te moe

Je wilt je niet meer schuldig voelen, omdat je voor de zoveelste keer op het laatste moment af moet zeggen.

Je bent het zat om je een buitenstaander te voelen. Je wilt weer meedoen.

Stel je voor…..

Het kost jou totaal geen extra moeite om de hele dag je werk te doen. Je doet je werk weer met voldoening en plezier. Je levert 100% kwaliteit en je baas is super blij met jou: hij kan altijd op je rekenen.

Je geniet ook met volle teugen tijdens die wekelijkse eindborrel. Je praat en lacht net als je collega’s. Je hoort er helemaal bij.

Spontaan doordeweeks naar de film, het is geen probleem meer voor jou.

Als je wordt uitgenodigd voor een verjaardagsfeestje is je enige zorg: Welk cadeau ga ik geven?

Je hebt je leven weer terug: je kunt alles wat je wilt, want je hebt weer voldoende energie.

 Kan ik echt weer alles doen wat ik wil, zonder leeg te lopen?

Ja, dat kun jij dankzij de training: Energetische bescherming.

In drie maanden leer jij met praktische oefeningen hoe jij jouw energie weer volledig in eigen beheer neemt, zodat jij weer alles kun doen wat je wilt.

De training bestaat uit

Aan het eind van deze training

Kun je ook gaan genieten van die borrel aan het eind van de week, want jij hebt nog steeds voldoende energie.

Ga je met veel plezier naar dat feestje, want jij weet hoe jij je optimaal kunt beschermen tegen al die verschillende prikkels.

Hoort een dagje shoppen weer bij jouw mogelijkheden.

Zullen je vrienden jou niet meer herkennen wanneer jij lachend voorstelt om naar de film te gaan op een doordeweekse woensdagavond!

Kortom: aan het eind van deze training heb je weer voldoende energie om weer volop te genieten van jouw leven.

Dit alles kun jij bereiken voor slechts €350!

Te mooi om waar te zijn? Deze mensen zijn je voorgegaan

Het helpt mij bij bezoeken aan winkelcentra

Ik voelde me dikwijls zeer moe en druk in mijn hoofd. Na een afspraak, fijne of niet fijne, was ik vaak doodop. Je leren beschermen tegen te veel indrukken of, als te veel al bij je binnengedrongen is, dat er weer uit te laten stromen. Naar mijn overtuiging helpt het programma bij veel meer dan alleen vermoeidheid. Het helpt bij bezoeken aan winkelcentra, bij contact met grote groepen, bij contact met een voor jou onaangenaam persoon, bij storende geluiden die op je zenuwen werken enz. enz. Ik kan de drukte in mijn hoofd al beter hanteren. Ik heb geleerd hoe mijn energie te reinigen en bij te vullen en dat met positief resultaat.

Phili

 

Ik ben zelfs naar een concert geweest!

Ik heb meer rust en ordelijkheid gekregen. Door de oefeningen met de chakra’s en de huizen van de chakra’s heb ik meer rust (per chakra en in het geheel) en meer inzicht en overzicht in emoties en gevoelens e.d wat ook weer zorgt voor meer rust. Ik raad iedereen Elvira Transformatie aan: Fijne energie en (simpele) oefeningen die iedereen kan leren die ook daadwerkelijk verschil kunnen maken. Ik ben laatst zelfs naar een concert geweest, wat ik al heel lang niet meer kon. Dankzij de oefeningen kon ik hier echt van genieten

Michelle

 

Ik weet zeker dat ik weer fulltime kan gaan werken.

Ik kan een traject bij Elvira Transformatie aanraden. Saskia is een fijne open vrouw die goed kan luisteren en innerlijk lijkt te weten waar je blokkades zitten. De oefeningen die zij met je doet, helpen je bij het terugvinden van je zelf of het vinden van je eigen gebruiksaanwijzing. Ook na een sessie kun je hier op voortwerken, door de fijne oefeningen die Saskia je meegeeft. Ik werk nu nog halve dagen, zit gedeeltelijk in de ziektewet, maar ik blijf de oefeningen doen en weet zeker dat ik over een paar weken weer fulltime kan werken.

Karin

 

Wil jij ook weer voldoende energie hebben

om alles te kunnen doen wat je wilt

zonder leeg te lopen

 

Meld je dan aan voor de training Energetische bescherming

Geïnteresseerd geraakt?

Meld je nu aan voor 10x Beter Slapen