Wat anderen vinden van Elvira Transformatie (en Saskia Oomkes)

om privacy redenen worden hier alleen de voornamen gebruikt

Ik kan mijn energie nu beschermen

Ik wilde eerste instantie heel graag loskomen van mijn ex, ik was energetisch teveel met hem verbonden. Tijdens de behandelingen werd duidelijk dat mijn moeder ook vroeg om aandacht, we hebben ervoor gekozen om daar eerst mee aan de gang te gaan. Ik heb daardoor inzicht gekregen in welke invloed anderen op mij hebben, hoe ze aan mij verbonden waren terwijl ik dat niet wist. Ik had geen idee hoeveel energie mij dit kostte. Door die koorden liefdevol los te maken, sta ik zelfstandiger in het leven. Ik merk ook dat ik meer energie heb, dankzij het meetpunt: Voor de sessie moest ik echt om 21.30 naar bed. Nu ga ik met gemak om 23.00 naar bed.

Saskia is intuïtief, rustig, legt duidelijk uit, je kunt tussendoor vragen stellen en ze begeleidt je op een prachtige manier door een proces heen. Ik vind haar een heel fijn en warm mens ik voelde me eigenlijk direct bij haar op mijn gemak.

Linda B.

Ik ben op een andere manier naar mijn energie gaan kijken

Ik zat in een Burn Out. Graag wilde ik meer energie krijgen, deze was minimaal. Ik ben op een andere manier naar mijn energie gaan kijken. Daarbij ben ik meer gaan mediteren en meer de ontspanning op gaan zoeken. Ook heb ik besef gekregen dat het belangrijk is om stevig te aarden, dit geeft mij een veilig gevoel. Saskia kan heel goed de rust bewaren, dit straalt ze ook uit. Ik kan haar absoluut aanraden. Ik voel mij inmiddels een stuk sterker. Ik ben er nog niet, maar ik denk dat ik over een paar weken mijn werkzaamheden weer op kan pakken.

Linda G

bloem 1

Ik weet zeker dat ik weer fulltime kan gaan werken.

Ik kan een traject bij Elvira Transformatie aanraden. Saskia is een fijne open vrouw die goed kan luisteren en innerlijk lijkt te weten waar je blokkades zitten. De oefeningen die zij met je doet, helpen je bij het terugvinden van je zelf of het vinden van je eigen gebruiksaanwijzing. Ook na een sessie kun je hier op voortwerken, door de fijne oefeningen die Saskia je meegeeft. Ik werk nu nog halve dagen, zit gedeeltelijk in de ziektewet, maar ik blijf de oefeningen doen en weet zeker dat ik over een paar weken weer fulltime kan werken.

Karin

Er verandert nu veel in mijn leven

De intentie om in het traject te stappen was mijn vermoeidheid, lage energie aan te pakken. Vele vraagstukken zitten hierachter, gezondheid, relatie, werk, woonland, jeugdtrauma’s. Eigenlijk waren er teveel klachten voor 1 programma

Er verandert veel in mijn leven op dit moment. Soms zijn het grote sprongen, soms zijn het zeer kleine stapjes. Mijn vermoeidheid is niet opgelost, maar ik weet wel beter en bewuster om te gaan met mijn energie. Ik grond me iedere dag en laad mijn eigen energie op, en ‘s avonds zorg ik dat ik met mijn eigen energie ga slapen en zorg voor afscheiding van energie met mijn man.

Op familiefront verandert er ook van alles. Mede door een opstelling die ik elders liet doen, maar ook door de opstelling van Saskia is er beweging gekomen in een familiestroom die al lang niet goed voelde, niet kloppend. Ik besef dat het vooral ikzelf ben die hier verandert, maar evenzogoed gebeuren er wonderlijke dingen, zoals mijn broer die de laatste tijd eens een spontaan belletje doet.

Het energetisch programma bij Elvira Transformatie kan ik zeker aanraden. Saskia is een fijne open vrouw die goed kan luisteren en innerlijk lijkt te weten waar je blokkades zitten. De oefeningen die zij met je doet, helpen je bij het terugvinden van je zelf of het vinden van je eigen gebruiksaanwijzing. Ook na een sessie kun je hier op voortwerken, door de fijne oefeningen die Saskia je meegeeft.

Frederieke

Ik ben zelfs naar een concert geweest!

Ik heb meer rust en ordelijkheid gekregen. Door de oefeningen met de chakra’s en de huizen van de chakra’s heb ik meer rust (per chakra en in het geheel) en meer inzicht en overzicht in emoties en gevoelens e.d wat ook weer zorgt voor meer rust. Ik raad iedereen Elvira Transformatie aan: Fijne energie en (simpele) oefeningen die iedereen kan leren die ook daadwerkelijk verschil kunnen maken. Ik ben laatst zelfs naar een concert geweest, wat ik al heel lang niet meer kon. Dankzij de oefeningen kon ik hier echt van genieten

Michelle

Rust en Inzicht

Het programma bij Elvira Transformatie heeft mij vooral veel rust en inzicht gebracht. Dat ik niet verantwoordelijk ben voor het welzijn van anderen en ik niet hoef te doen wat mensen (mijn moeder) van mij wenselijk zouden vinden. Ik maak mijn eigen keuzes. Saskia is rustig, open en heel toegankelijk. Daarnaast is ze energetisch sterk: ze voelt alles haarscherp aan. Het maakt niet uit dat de sessie online is, want ze voelt alles aan. Het best en fijnst vond ik de geleverde avond meditatie. Helder en eenvoudig.

Nanda

Ik ben niet overal verantwoordelijk voor

 

Ik ben eigenlijk uit nieuwsgierigheid aan het traject begonnen. Niet persé een bepaald probleem wat ik op wilde lossen en daarmee heb ik zulke mooie cadeaus van je gekregen, omdat we steeds zaken hebben aangepakt die ik terloops tegenkwam. Ik ben het nerveuze gevoel van altijd direct een situatie op te moeten lossen kwijt. En dat heeft zeer concreet dagelijks effect op mijn leven. Ik voel me niet meer opgejaagd door een puber met een plan, ik voel me niet als eerste aangesproken als iets door iemand opgepakt moet worden op het werk en ik ga niet meer met gestrekt been in gesprek met mijn man als hij iets moet veranderen aan het leven 😊

 

Nina

Het helpt mij bij bezoeken aan winkelcentra

Ik voelde me dikwijls zeer moe en druk in mijn hoofd. Na een afspraak, fijne of niet fijne, was ik vaak doodop. Je leren beschermen tegen te veel indrukken of, als te veel al bij je binnengedrongen is, dat er weer uit te laten stromen. Naar mijn overtuiging helpt het programma bij veel meer dan alleen vermoeidheid. Het helpt bij bezoeken aan winkelcentra, bij contact met grote groepen, bij contact met een voor jou onaangenaam persoon, bij storende geluiden die op je zenuwen werken enz. enz. Ik kan de drukte in mijn hoofd al beter hanteren. Ik heb geleerd hoe mijn energie te reinigen en bij te vullen en dat met positief resultaat.

Phili

Geïnteresseerd geraakt?

Meld je nu aan voor 10x Beter Slapen