Online trainingen op de Elvira Academie

In 30 dagen meer energie

Naar een feestje? Dat gaat mij nooit lukken!

Je bent met een vriendin naar de stad geweest, het was erg gezellig, je hebt leuke kleren gekocht, maar dan vraagt zij of je vanavond met haar meegaat naar een feestje van een goede vriend. De moed zakt je in de schoenen. Je voelt de bui al hangen: Als je weigert, verwacht zij natuurlijk een verklaring. Wat moet je dan zeggen? De waarheid? Dat je na een dag winkelen te moe bent om nog naar een feestje te gaan?

Je wilt er wel voor hen zijn, maar het kost je zoveel energie

Vriendinnen komen vaak met hun problemen bij jou, want je kunt zo goed luisteren. Je zegt altijd precies de juiste dingen. Natuurlijk vind je dat leuk om te horen en je bent er graag voor anderen, maar je betaalt een hoge prijs: je vriendin voelt zich misschien beter, maar jij bent na zo’n gesprek volledig uitgeput. Het is zo frustrerend om niet kunnen doen waar jij goed in bent, niet kunnen doen wat je graag doet.

Wat is er met je aan de hand?

Je baalt er zo ontzettend van: hoofdpijn van sterke parfum of aftershave luchten; harde geluiden moet je zoveel mogelijk vermijden; mensenmassa’s, jouw grootste nachtmerrie; jij moet regelmatig afzeggen bij verjaardagen. Steeds maar weer zeggen dat je te moe bent. Steeds moet je anderen teleurstellen en hopen op een beetje begrip. Het vreet aan je: Waarom kun jij niet zijn zoals iedereen? Waarom kun jij niet gewoon normaal zijn? Waarom voel jij je zo snel moe?

Jij wilt nu meer energie!

Zo kan het niet langer doorgaan. Je wilt ook weer meedoen. Je wilt weer leven in plaats van overleven

Zoals de naam al zegt duurt deze training 30 dagen.

In die 30 dagen leer jij waarom jij zoveel energie kwijtraakt; hoe je dit verlies kunt voorkomen en hoe jij je energie weer snel en effectief aan kunt vullen.

Je krijgt bij deze training toegang tot

  • Een handig schema voor de 30 dagen.
  • Alle theorie in een downloadbare pdf (deze kun je als je klaar bent met de training op je gemak nog een keer doorlezen)
  • Bij de theorie een video-opname, waarin de belangrijkste zaken nog een keer worden uitgelegd
  • Praktische en effectieve oefeningen, die middels een geluidsopname begeleid worden (makkelijker kunnen wij het echt niet maken 😉)

Het maandabonnement kun je snel en gemakkelijk iedere maand weer opzeggen.

Wanneer jij er iets langer over wilt doen dan 30 dagen: het abonnement wordt automatisch verlengd, wanneer je niet opzegt.

Anderen gingen jou voor

Het helpt mij bij bezoeken aan winkelcentra

Ik voelde me dikwijls zeer moe en druk in mijn hoofd. Na een afspraak, fijne of niet fijne, was ik vaak doodop. Je leren beschermen tegen te veel indrukken of, als te veel al bij je binnengedrongen is, dat er weer uit te laten stromen. Naar mijn overtuiging helpt het programma bij veel meer dan alleen vermoeidheid. Het helpt bij bezoeken aan winkelcentra, bij contact met grote groepen, bij contact met een voor jou onaangenaam persoon, bij storende geluiden die op je zenuwen werken enz. enz. Ik kan de drukte in mijn hoofd al beter hanteren. Ik heb geleerd hoe mijn energie te reinigen en bij te vullen en dat met positief resultaat.

Phili over de training In 30 dagen meer energie

FAQ

Zit ik dan vast aan zo’n abonnement?

Nee, het abonnement is elke maand direct en makkelijk (een week voor verlenging) opzegbaar. Aangezien de training 30 dagen duurt, kost deze gewoon €35.

 

Stel dat ik het niet red ik 30 dagen?

Het abonnement wordt automatisch verlengd, je kunt er dus zo lang over doen als je wilt.

 

Is dit de enige training waar ik toegang tot heb?

Nee, je hebt met dit abonnement toegang tot alle online trainingen. Elke maand worden nieuwe lessen op de academie gezet; reden te meer om dus lid te blijven 😉

 

Heb ik toegang tot alle programma’s op de academie?

Nee, je hebt alleen toegang tot de online trainingen. Op de academie staan nog twee andere delen: energetische bescherming en spirituele ontwikkeling. Hier staan grotere programma’s op, waarbij je ook 1-1 coaching ontvangt. Als je hier meer over wilt weten, kun je naar ‘Werken met mij’ op de menubalk gaan.

 

Heb ik altijd toegang tot het materiaal van de training?

De teksten kun je (en mag je) downloaden. Deze heb je dus de rest van je leven. Natuurlijk blijft het copyright bij Elvira Transformatie en is het wettelijk niet toegestaan om dit materiaal aan derden te verstrekken. De video’s en geleide meditaties mag je niet downloaden. Deze zijn en blijven volledig eigendom van Elvira Transformatie. Je kunt hier onbeperkt gebruik van maken zolang je lid bent van de academie

 

Ik ben al zo snel moe? Vraagt deze training niet teveel van mij?

De training is zo opgezet dat het je gemiddeld 20 minuten per dag kost, verdeeld over de dag. Het is natuurlijk belangrijk dat je serieus aan de slag gaat met de oefeningen, maar ook hierbij is rekening gehouden met het feit dat je weinig energie hebt.

Daarnaast zul je na een week al een positief resultaat ervaren. Tot nu toe hebben alle deelnemers meer energie gekregen.

Zij gingen je voor

Geïnteresseerd geraakt?

Meld je nu aan voor 10x Beter Slapen