Visie / Wat ik doe

Deze stellingen vormen de basis van Elvira transformatie.

Wat ik doe

Zoals je kunt lezen in ‘over mij’ heb ik ervaring met een burn-out. Deze was zo ernstig dat ik zelfs in een depressie raakte. Uiteindelijk ben ik hier sterker uitgekomen dankzij een combinatie van kinesiologie, energetische, systemische coaching en een flinke dosis zelfreflexie. Deze ervaring heeft mijn visie op mijn lichaam, mijn geest en de kracht van energie behoorlijk op zijn kop gezet. Voorheen was ik een zeer rationeel persoon: wanneer iets niet feitelijk bewezen kon worden, bestond dit voor mij niet. Nu geloof ik zeer sterk in de kracht van je geest. Ik heb zelfs ervaren dat je lichaam beschikt over een zelfhelend vermogen dat je met repeterende oefeningen kunt trainen.

Inmiddels heb ik zelf als energetisch en systemisch coach veel ervaring opgedaan in het begeleiden van andere mensen. De meeste mensen die in mijn praktijk kwamen kampten met een burn-out of vertoonden veel kenmerken van deze vreselijk ongrijpbare toestand. Tijdens dit werk heb ik geleerd dat de kenmerken per persoon behoorlijk uiteenlopen en ook de oorzaken als dag en nacht van elkaar kunnen verschillen. Gelukkig heb ik geleerd om middels een reading snel en effectief tot de bron van de klacht te komen. De meeste klachten komen voort uit blokkades en belemmerende overtuigingen. Zodra ik weet wat de kern van de bron is, bepaal ik welke methode het meest effectief zal zijn. Mijn aanpak is altijd gebaseerd op eigen verantwoordelijkheid: De coachee gaat zien op welke manier hij tijdens zijn leven is beïnvloed. We benoemen en erkennen alles wat er is gebeurd, maar we leggen de nadruk op de keuzes die iemand zelf heeft gemaakt. Vervolgens bekijken we de invloed die deze keuzes momenteel nog steeds bij zich dragen. Zo blijft de coachee zelf altijd verantwoordelijk en kan hij zijn situatie doeltreffend veranderen.

Naast de 1-op-1 coaching werk ik met de Elvira Academie. Alles wat je zelfstandig kunt leren en oefenen, zet ik in deze leeromgeving. Mijn doel is namelijk dat je mij op een gegeven moment niet meer nodig hebt. Uiteindelijk wil ik dat iedereen zelfstandig in staat is om het zelfhelend vermogen van het lichaam te activeren. Daarom kun je de tekstuele informatie van de academie downloaden en te allen tijden teruglezen.

Tijdens de Corona-Lockdown heb ik mijn fysieke praktijk omgezet naar coaching online. De voordelen waren enorm:

Ik heb daarom besloten mijn praktijk volledig online aan te blijven bieden.

Evaluaties

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Geïnteresseerd geraakt?

Meld je nu aan voor 10x Beter Slapen